torsdag 5 mars 2009

Cilihili


Cecilia Nordlund (ex Souls och Monkeystrikes) gör nu solokarriär under namnet Cilihili. På releasepartyt för solodebuten i Stockholm premiärvisade hon nya videon till "Happy Without the Boy" där Anette Kullenberg medverkar. Kolla också in Cecilias hemsida, som mitt jobb har gjort, här.


De hade finaste liveshowen med små filmsnuttar om tantdrakar mellan låtarna, och alla i bandet hade tyllblommor runt huvudena, utom Cecilia, som fick se lite mer normal ut med bara blommor i håret. Killen i blå blomma i bakgrunden heter Magnus och brukar även spela med Cardigans. Han klädde väldigt fint i sin blomma.


Cecilias notställ med finaste utsmyckningen.


Inte så bra kvalitet på filmen förstås, men det får duga. Party!


Och en snutt av "Helsingborg", som Cecilia skrev till en teaterföreställning i Malmö för några år sen - en av mina favoritlåtar.

onsdag 4 mars 2009

Timo i Malmö - igen


Igår var Timo Räisänen på KB i Malmö igen. Jag har bloggat honom förr, men... jag gillar ju honom. Det var annorlunda igår dock; det var bara Timo och keyboardisten/producenten/högra handen Hans Olsson Brookes på scen, och de körde mest låtar från förra årets coverskiva "... And Then There Was Timo". Vad som var som vanligt ändå var den villkorslösa kärleken från oss i publiken till dem uppe på scen.


"Come Sunshine", med en av mina favorittexter.


Efter spelningen fick Timo och Hans champagne av KB. Så borde varje spelning sluta. :)